Ta część naszej strony dedykowana jest dziennikarzom. Szanujemy Państwa czas, dlatego też zamieszczamy tu kluczowe informacje o naszej organizacji - dzięki temu nie ma konieczności czasochłonnego wyszukiwania ich na całej stronie internetowej.

Zachęcamy do zapoznania się z komunikatami prasowymi PKF.

Jeżeli poszukują Państwo bliższych informacji o działalności PKF w Polsce, naszej aktywności w obszarze audytu, doradztwa podatkowego, konsultingu gospodarczego, rachunkowości i szkoleń - członkowie zespołu PKF chętnie odpowiedzą na Państwa pytania. Zapraszamy do kontaktu.

Szybki kontakt 1/3

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości - skontaktuj się z nami. Odpiszemy lub oddzwonimy po zapoznaniu się z treścią formularza.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych, w zależności od przedmiotu zapytania ofertowego, będzie PKF Consult Sp. z o.o. Sp. k., PKF BPO Sadowska – Malczewska Sp. z o.o. Sp. k., PKF Tax&Legal Chamera Orczykowski Sp. k., PKF Advisory Sp. z o. o., PKF Brevells Cekiera Sp. k. lub Consult Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą przy ul. Orzyckiej 6/1B, 02-695 Warszawa. Pani / Pana dane będą przetwarzane w celu obsługi skierowanego zapytania. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w tym o przysługujących Pani / Panu prawach oraz o danych kontaktowych Administratorów, znajduje się w naszej Polityce Prywatności.